Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

Ο Δρομέας Θανάσης Γκαϊφύλλιας!


Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης Θανάσης Γκαϊφύλλιας έχει κάνει τα τελευταία 50 έτη "ατέλειωτες εκδρομές" και πολλά χιλιόμετρα τραγουδώντας με την κιθάρα του... 
Τα τελευταία χρόνια τον βλέπουμε όμως να παίρνει μέρος και σε αγώνες δρόμους και μάλιστα, παρά τα 68 του χρόνια, να φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα! 
Μετά τις επιτυχημένες συμμετοχές του σε δύο συνεχόμενα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη ( http://thanasisgkaifyllias.blogspot.gr/2014/09/run-greece.html - http://thanasisgkaifyllias.blogspot.gr/2015/09/rungreece.html ), πήρε μέρος εντός του 2015 σε άλλους δύο εξαιρετικούς αγώνες δρόμου της Θράκης.Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 συμμετείχε στο "6ο Λαϊκό Μονοπάτι Άλσους Νυμφαίας" (6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας - Σπάρτακος Ροδόπης) στην Κομοτηνή, μία δύσκολη διαδρομή 8 χιλιομέτρων που την έκανε 1 ώρα και 25 λεπτά και μία εβδομάδα μετά, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, ο ακούραστος δημιουργός και δρομέας του ελληνικού τραγουδιού, συμμετείχε στον "Λαϊκό Αγώνα 5 χιλιομέτρων" (2ος Δημοκρίτειος Ημιμαραθώνιος) στην Ξάνθη και κατάφερε να τερματίσει σε 30 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα. 

Η σύζυγός του Λία Τζιαμπάζη πάντα δίπλα του

Κάθε φορά και καλύτερος! Μπράβο, Θανάση! Σ' ευχαριστούμε που αποτελείς φωτεινό πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση και σ' αυτόν τον τομέα... http://theovaf.blogspot.gr/2015/10/run-greece.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί στις σελίδες του οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο θρακιώτη τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. Βιογραφία, δισκογραφία, στίχους τραγουδιών, εξώφυλλα - οπισθόφυλλα δίσκων, συνεντεύξεις, κριτικές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του αγαπημένου δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Κομοτηνή Ροδόπης.