Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Συναυλία Θ. Γκαϊφύλλια στη Θεσσαλονίκη & Νέα Τραγούδια!

Από τη χθεσινή ηχογράφηση δύο νέων τραγουδιών σε στούντιο της Ροδόπης

Το Σάββατο 03 Δεκεμβρίου 2016, ο τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας, θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή "Ζώγια" (Οδός Αλ. Σβώλου 54, τηλέφωνο: 2310243459), στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, σε μία από τις σπάνιες πια συναντήσεις του με τους φίλους των διαχρονικών και πάντα επίκαιρων τραγουδιών του. Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο τύπου της οργάνωσης:


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Σάββατο 03/12/16, 21:00
Μουσικές Εξερευνήσεις
Η ατέλειωτη εκδρομή του Θανάση Γκαϊφύλλια
Αφήνει για λίγο την αγαπημένη του Θράκη και την Κομοτηνή και καθώς θα "Βραδιάζει" ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας είναι έτοιμος να μας παρασύρει στην "Ατέλειωτη εκδρομή" του, βγάζοντάς μας ένα μόνιμο "Φύλλο Πορείας" για όλα "Αυτά που ρωτάς"... μια μοναδική μουσική βραδιά - ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται!


Από την πρώτη δισκογραφική συνεργασία Θανάση Γκαϊφύλλια-Τάκι Αλεξίου

Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, πέρα από τους προσωπικούς δίσκους και τα δικά του τραγούδια, έχει πάρει μέρος ως ερμηνευτής σε διάφορους δίσκους εξαίρετων δημιουργών (Λίνος Κόκοτος, Νότης Μαυρουδής, Γιώργος Φραντζολάς, Τάκις Αλεξίου, κ.ά.). Με τον Τ. Αλεξίου έχει συνεργαστεί στους δίσκους "Φωνές χωρίς πρόσωπο" (1997) και "Κόκκινος Άνεμος" (1998). 

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2016 ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός μπήκε στο στούντιο και ερμήνευσε δύο καινούργια τραγούδια, το "Για λίγο ζήσαμε" σε ποίηση του Πέρση Ποιητή Τζελαλεντίν Ρούμι (1207-1273) και μουσική του Τάκι Αλεξίου και το "Έτσι κι εγώ" σε στίχους και μουσική του ιδιαίτερου αυτού καλλιτέχνη, του κ. Αλεξίου, ο οποίος αναλαμβάνει και την παραγωγή των δίσκων του. Περιμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα και ν' ακούσουμε τις νέες αυτές δημιουργίες. Ευχόμαστε επιτυχία σε όλα!

Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας με τους Αδερφούς Παγκοζίδη, στη Μαρώνεια, επί το έργον

"Φίλοι Θανάση Γκαϊφύλλια"
https://www.facebook.com/thanassisgkaifyllias/


Προσωπικός λογαριασμός του τραγουδοποιού μας στο fb:
https://www.facebook.com/thanassisgkaifyllias/


 Έργο του Τάκι Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί στις σελίδες του οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο θρακιώτη τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. Βιογραφία, δισκογραφία, στίχους τραγουδιών, εξώφυλλα - οπισθόφυλλα δίσκων, συνεντεύξεις, κριτικές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του αγαπημένου δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Κομοτηνή Ροδόπης.