Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Πρόσφατα νέα για τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη!


Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας επίσημος καλεσμένος, αγαπημένος επισκέπτης των Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Νίκου Πορτοκάλογλου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (Αθήνα, 14 και 15/12/2018): ΕΔΩ!



Το ιστορικό περιοδικό της Θράκης «Ενδοχώρα» τίμησε τον Θανάση Γκαϊφύλλια για τη στάση ζωής του και την προσφορά του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι (Ξάνθη, 08/12/2018): ΕΔΩ!



Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την συγκλονιστική εμφάνιση του Θανάση Γκαϊφύλλια στην αυλή της ΕΡΤ (Αγία Παρασκευή, 24/08/18): ΕΔΩ και σκηνές από τις πρόβες της ομάδας στην Κομοτηνή, ΕΔΩ!

Παρακάτω, ορισμένα βίντεο από τις παραπάνω εκδηλώσεις. Για περισσότερα στη ΣΕΛΙΔΑ και την ΟΜΑΔΑ που έχουμε φτιάξει για τον αγαπημένο μας δημιουργό.







Τέλος, στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την παρέμβαση του Θανάση Γκαϊφύλλια στην αφιερωματική εκπομπή της ΕΡΤ1 για το αντιδικτατορικό φοιτητικό κίνημα και την εξέγερση του Πολυτεχνείου (14/11/2018):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί στις σελίδες του οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο θρακιώτη τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. Βιογραφία, δισκογραφία, στίχους τραγουδιών, εξώφυλλα - οπισθόφυλλα δίσκων, συνεντεύξεις, κριτικές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του αγαπημένου δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Κομοτηνή Ροδόπης.