Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Ο αγαπημένος μας τραγουδοποιός Θανάσης Γκαϊφύλλιας στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης!


Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Η ηλιόλουστη Αλεξανδρούπολη φόρεσε τα καλά της και υποδέχθηκε χιλιάδες δρομείς κάθε ηλικίας. Ανάμεσα στους τετρακόσιους που αγωνίστηκαν στα 10 χιλιόμετρα ήμουν κι εγώ. Κάλυψα την απόσταση σε 1 ώρα και 30 δευτερόλεπτα και κατατάχθηκα στην 183η θέση. Καθόλου άσχημα, αν ληφθεί υπ' όψιν πως στα 67 μου, ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που πήρα μέρος σε αθλητικούς αγώνες.
Αυτό που θέλω να πω, κυρίως σους συνομηλίκους μου, είναι πως πάντα υπάρχει καιρός για ν' αλλάξουμε τρόπο ζωής.
Αρκεί να το θέλουμε.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Θανάσης ΓκαϊφύλλιαςΗ πρωτεύουσα του Έβρου, η πρώτη εξ ανατολών πόλη της Ευρώπης, υποδέχτηκε το Run Greece, μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, της οποίας η επιτυχία είναι επιβεβαιωμένη για πολλούς λόγους. Σημαντικότερος όλων ότι, ο πολίτης έχει ανάγκη να βγει από το σπίτι δοκιμάζοντας να βάλει τον αθλητισμό στην καθημερινότητα του, αλλάζοντας τρόπο ζωής, και αυτό το απέδειξε σήμερα. Το Run Greece είναι μια συνάντηση ανθρώπων όλων των ηλικιών, αλλά και συνάντηση λαών, καθώς συμμετείχαν, αθλητές και φίλοι από γειτονικές χώρες. Η έναρξη του μεγάλου αθλητικού γεγονότος ξεκίνησε από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης. Η αθλητική γιορτή εκτός από τον αγωνιστικό της χαρακτήρα και τη διασκέδαση, είχε έντονο και το στοιχείο κοινωνικής αλληλεγγύης καθώς οι δρομείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και έτρεξαν για καλό σκοπό. Χορηγός της ήταν μεγάλη εταιρεία τηλεπικοινωνιών η οποία για κάθε δρομέα των 5 και 10 χλμ., που πάτησαν τον ειδικό τάπητα της Αψίδας Αγάπης που βρίσκονταν λίγο μετά την εκκίνηση, προσέφερε 3 ευρώ στο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων Νομού Έβρου «Ο Άγιος Βασίλειος». Η WIND παρέδωσε στο Σύλλογο «Ο Άγιος Βασίλειος» και την κα Ευαγγελία Μαυρίδου, Πρόεδρο του Συλλόγου την επιταγή με το ποσό των 4.000 € που συγκεντρώθηκε. 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί στις σελίδες του οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο θρακιώτη τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. Βιογραφία, δισκογραφία, στίχους τραγουδιών, εξώφυλλα - οπισθόφυλλα δίσκων, συνεντεύξεις, κριτικές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του αγαπημένου δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Κομοτηνή Ροδόπης.