Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας στην Κοζάνη (Κυριακή 23/11/2014)


«ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;»

Μια ελεύθερη συζήτηση με την ΡΙΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, η βραδιά θα συνεχιστεί μουσικά με τον τραγουδοποιό ΘΑΝΑΣΗ ΓΚΑΪΦΥΛΛΙΑ

Η Δημοτική Κίνηση "Κοζάνη - Τόπος να ζεις" με αφορμή την επέτειο του Πολυτεχνείου οργανώνει μία ελεύθερη συζήτηση με θέμα «ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΕΡΑ;» και καλεσμένη τη Ρία Καλφακάκου, καθηγήτρια του "Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης" και μέλος της επιτροπής του Πολυτεχνείου στην κατάληψη στις 17 Νοέμβρη 1973 στη Θεσσαλονίκη και σας προσκαλεί να συζητήσουμε παρέα θέματα όπως:

Ø Είναι άραγε η Δημοκρατία που βιώνουμε σήμερα αυτό που όσοι αγωνίστηκαν στο Πολυτεχνείο έψαχναν;
Ø Ήταν η συνέχεια των αγώνων τους η αναμενόμενη;
Ø Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για τη Δημοκρατία και ποια η μορφή και οι επιδιώξεις αυτών που την επιβουλεύονται;

Μετά το τέλος της κουβέντας η βραδιά θα συνεχιστεί μουσικά με το μουσικό, συνθέτη, στιχουργό και τραγουδιστή Θανάση Γκαϊφύλλια, που έρχεται από τη Θράκη με τις μουσικές και τα τραγούδια του για να μοιραστεί μαζί μας εμπειρίες, αγώνες και το έργο μιας ζωής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 στις 8:00 μ.μ. στο καφέ-μπαρ ΡΑΣΤΩΝΗ, Παύλου Μελά 42, στην όμορφη Κοζάνη.


Ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας, με αφορμή αυτή την ενδιαφέρουσα εκδήλωση, θα εμφανιστεί έπειτα από αρκετά χρόνια στην Κοζάνη. Θα ερμηνεύσει -με την κιθάρα του πάντα- παλιά και καινούργια τραγούδια από τη σημαντική προσωπική του εργογραφία.

Σε λίγες εβδομάδες θα κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο τραγούδι σε μουσική και ερμηνεία του Θανάση Γκαϊφύλλια, πάνω σε ποίηση του σπουδαίου Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ. Λεπτομέρειες τις επόμενες μέρες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
To ιστολόγιο αυτό φιλοξενεί στις σελίδες του οτιδήποτε έχει σχέση με τον σπουδαίο θρακιώτη τραγουδοποιό Θανάση Γκαϊφύλλια. Βιογραφία, δισκογραφία, στίχους τραγουδιών, εξώφυλλα - οπισθόφυλλα δίσκων, συνεντεύξεις, κριτικές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες του αγαπημένου δημιουργού που ζει και δημιουργεί στην Κομοτηνή Ροδόπης.